Ik schreef hier eens een stukje met de titel ‘Meisjes zonder ondergoed’, en sindsdien heb ik iedere dag minstens 30 bezoekers op deze site die met dezelfde zoekopdracht mijn blog bereiken ‘meisjes zonder ondergoed.’ Nu kunnen dat natuurlijk jongetjes van 13 zijn die hun seksualiteit aan het ontdekken zijn, en die zullen er ongetwijfeld tussen zitten. Jammer voor hen dat ze alleen een verhaal tegenkomen mijn paranoïde oude buurvrouw, maar dat terzijde. Er zijn ook een aantal zoekopdrachten die ik iets minder appetijtelijk vind: de zogenaamde ‘encrypted searches’; mensen die dus ‘meisjes zonder ondergoed’ zoeken, maar dan zo versleuteld dat niemand weet dat dat is wat ze zoeken. De Benno L.’s van deze wereld. Helaas kan ik niet achterhalen wie het zijn, maar ik weet dat ze bestaan, en ik vind het een beetje ranzig dat ze allemaal op mijn blog terecht komen. Hoe graag ik ook wil dat mensen mijn stukjes lezen, zo’n opportunist ben ik nog net niet.
Over Benno L. werd voorgesteld dat hij aan libidoremmers moet, zodat hij minder neiging zal hebben om kinderen lastig te vallen. Hij en zijn enkelband wonen nu in Leiden en daar maken mensen zich druk over de veiligheid van hun kinderen. Een aantal omwonenden stelden in Pauw en Witteman voor dat we de pedo’s van deze wereld maar moesten gaan castreren, en een paar anderen stonden op het punt om hem te lynchen, of een ander als Benno niet snel gezien zou worden in een speeltuin. Van de meeste criminelen interesseert het ons weinig waar ze gaan wonen na hun straf, en eigenlijk weten we helemaal niet of onze buurvrouw niet ooit heeft vastgezeten voor een drievoudige moord op haar buren. (Die van mij is alleen alcoholist, godzijdank.) De enigen waarvan we het wel weten zijn pedofielen, en de Tokkies; die wil je nou eenmaal niet als buren hebben. Dan zitten we allemaal liever in een bordeel naast het huis van Jack de Ripper. Veel mensen vinden ook dat wanneer iemand zijn straf voor een zedenzaak met minderjarigen heeft uitgezeten dat hij dan nog verder gestraft moet worden. Libidoremmers dus, en we hebben ook gelijk gevraagd of die vent van Facebook niet Whatsapp over kan nemen, zodat we stiekem in de gaten kunnen houden wat die pedo’s allemaal doen. Daar komen ze zelf natuurlijk nooit achter, want wie leest nou helemaal die Terms & Conditions? Zodoende weten we nu waar de Tokkies wonen, en waar Benno L. woont, die trouwens Benno Larue heet, want nu hij geen crimineel meer is mogen we gewoon zijn naam hardop zeggen. Hoe handig het ook is dat we weten waar hij woont, het helpt niets. En waar hij ook gaat wonen, ik denk dat overal dezelfde discussie oplaait. Wie wil er nou een veroordeelde pedofiel in zijn buurt hebben wonen? Ondanks het voorstel van Thomas Kok denk ik dat ze ook op de Veluwe niet heel blij zullen zijn met hem. Daar hebben ze tenslotte al genoeg te kampen met inteelt, en ze hoeven er niet een ‘buitenlander’ bij die hun problemen nog groter maakt.
Wat ik echt tragisch vind aan het hele verhaal is dat Benno in de jaren 90 al hulp heeft gezocht voor zijn eigen gevoelens, en toen nergens terecht kon voor behandeling. Waar je nog steeds overal ter wereld op homokamp kan, waar een frigide priester je helpt heteroseksueel te worden (hij laat een keer zijn piemel zien, en dan ben je voorgoed genezen denk ik), kun je als pedofiel nog steeds nergens terecht. In Duitsland is dat anders. Daar hebben ze het project Preventie Project Dunkelfeld (PPD), waar mensen die pedoseksuele gevoelens hebben in vertrouwen terecht kunnen om geholpen te worden om te gaan met hun gevoelens, want onderzoek heeft uitgewezen dat 1% van alle mannen wel eens pedofiele gedachten heeft. Ook maken ze zich vanuit het project sterk voor informatieverstrekking over pedofilie en stimuleren ze een objectieve discussie over het onderwerp in de maatschappij. Dus niet één met een type-Thomas Kok, die vindt dat wonen in Leiden geen optie is, want daar heb je zwembaden. Een discussie waarin je het erover zou kunnen hebben dat dit mensen zijn, en aangezien in Duitsland (net als in Nederland) de doodstraf is uitgebannen, je ermee zult moeten leven dat pedo’s zich in de maatschappij bevinden. Ik zou willen voorstellen dit project ook in Nederland te lanceren. De eerste resultaten in Duitsland zijn dat er 15-20 mensen per maand contact opnemen met het centrum, en dat die mensen dus allemaal bereid zijn om behandeling te krijgen waardoor ze leren om te gaan met hun gevoelens. Dat lijkt me goed, want voorkomen is beter dan genezen, en ook beter dan oormerken, enkelbanden en lynchen omdat je in een stad woont waar zwembaden zijn.
En tegen alle encrypted searchers, die nu op deze blog komen omdat hij weer ‘meisjes zonder ondergoed’ heet, zou ik willen zeggen: Doe het niet. Zet gewoon even je computer uit.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail